Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# malam yang sunyi :(
# blog review by maira queen
# hasil edit blog
# Buat peminat pink sila ambil perhatian !
# yess ! finally i've blocked you !
# Contest blog paling simple dan menarik
# akhirnya blog pulih semula
# 12 hari lagi
# special edition : saya sayang mak saya
# 2nd GA potretkan aku
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
tutorial bagi post footer menarik

Friday, May 20, 2011 | 4:28 AM

Okay ayat yang sama . sekali lagi ini bukan tutorial yang sebenar . aku just suggest-kan mana² link tutorial yang berkenaan . telah di-tanyakan oleh miss zyra macam mana nak buat post footer menarik . tak tau footer tu apa ? macam nie haa


tutorial rujukan by Putryy Nasuha boleh KLIK SINI

try lah keyh ! kalau tak berkenan yang di-suggest tu boleh pegi google . tulis la keyword nak tutorial apa . nanti keluar la link² dia . setakat nie jeh dapat membantu ;)

Labels:


0 Hashtag



← OLDER
NEWER →