Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# hasil edit blog
# Buat peminat pink sila ambil perhatian !
# yess ! finally i've blocked you !
# Contest blog paling simple dan menarik
# akhirnya blog pulih semula
# 12 hari lagi
# special edition : saya sayang mak saya
# 2nd GA potretkan aku
# Contest "Belog Saya Comel kan"?
# Contest Blog Saya Smart
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
blog review by maira queen

Wednesday, May 18, 2011 | 10:48 PM

Notes : entri kali nie nak guna ' i ' pulak . bunyi macam gediks sikit . jangan menyampah pulak eh . im sorii ( tiru macam amir raja lawak ) yuckss :P

*klik untuk lebih jelas*

Okay lastly blog i telah pun selamat di-review oleh Maira Queen . tengs maira . aceli Maira nie dia kawan i satu skola maktab dulu . pernah jugak la lepak n bergosip sekali masa dulu . hehe . jelesnya tengok follower dia ramai gila . mana taknya , dia tersangat la peramah orangnya . tak heran lah kalau follower dia belambak lambak .

berdasarkan apa yang di komen oleh Maira , blog i nie .....

 jarang update blog ? entri yang sikit ?

yupp . tu memang betol . i tak nafi kan lah . semua jumlah post campur tolak jumlahnya 88 only . tak cumpur lagi entri dah i dah delete . padahal i start tulis blog nie dah lama since 2009 lagi . hampir 2 tahun . so bayangkan lah 2 tahun berblogging baru 88 entri jea ? sikit gila kan ? huhu . kenapa i jarang update? sebab my life yang buzy . studying at matrik memang tak da masa nak update selalu . i xda broadband . i just pakai wifi kat umah . so bila balik umah baru boleh online segala . lagi satu , kalau tiap hari nak update nak citer pasal apa? i xda idea nak update selalu la yunk . tak kan nak citer makan tidur kat umah jea tiap masa kan ? tapi kekadang sehari i tulis 2 entri peh . tak perasan la tu . hehe

 ada disable right click

yes memang i pasang mendalah tu kat blog i nie . sebab tanak apa² yang ada kat sini orang copy or curik . ( cess perasan jeh . ada ke orang nak curik . haha  ) blog i nie tak da tutorials . u oalss tak perlu lah nak copy apa² eh . so klu i letak disable right click pun tak salah kan ? tapi kenapa ramai orang tak suka eh right click nie? tak pelah just beware siap² kan . copy cats is anyware n anytime will copy yours ! 

 extra : follower yang ciput juga  (tak termasuk dalam komen)

kenapa follower i sikit ? padahal i buat dah blog dekat 2 tahun . sebab dulu i buat blog sebagai dairy i . i tak follow orang . bf i jeh yang baca apa yang i tulis tu . i buat blog tu just about me n him . then sekarang nie la i baru nak bercampur dengan orang luar .

pape pun tengs to maira kerana meng-review dan memberi komen yang membina . u oalss harus lah support newbie macam i nie . ekeke ^^

0 Hashtag



← OLDER
NEWER →