Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# Contest "Belog Saya Comel kan"?
# Contest Blog Saya Smart
# Jom kenali sifat² anak kedua
# ....................
# Segmen: Blog Review Pandai Ke Aq Berceloteh
# geng Budak Nakal
# Kisah Seorang Jejaka
# syukur lah
# tab baru !
# rahsia 1 malam
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
2nd GA potretkan aku

Monday, May 9, 2011 | 4:33 PM

contest & contest lagi . yeahh . firstly nak ckp tengss to cik tieka coz sudi tag saye . xpnah di-tag lagik . (wat syok jap ) ehehe . setelah diteliti dan difahami betol² contest nyer agak menarik . walaupun mula² agak blur sikit untuk join .

*klik banner nie utk ke link contest*

kenapa aku nk join contest nie ? sebab ada orang pomot nak lukis gambar kite lah weh . nak harap lukis sendiri memang tak pernah jadi la wa ckp lu . haha . dulu pernah jugak la aku try lukis gamba sendiri . yg part lain tu jadi dah . tang muka nuh yg problem . jadi cam kartun plak . last² feedup sangat aku tak lukis muka . aku tinggalkan dengan tanda soal besaw² . kira lukisan tu jadik gadis misteri lah kononnya . hahaa . so encik azmie yg kacak lagi baik hati ( kasi bodek sikit . muahaha ) tolong lah sempurnakan lukisan sy . lukis lah muka sy yg tak brapa cun nie . hihii 

gambar yg dipertaruhkan adalah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TARAA !!!

*gamba 2 tahun yg lepas*

next aku nak tag pada kawan² terpilih


3 Hashtag



← OLDER
NEWER →