Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# tutorial bagi post footer menarik
# my first tutorial - shoutbox yang ada background
# malam yang sunyi :(
# blog review by maira queen
# hasil edit blog
# Buat peminat pink sila ambil perhatian !
# yess ! finally i've blocked you !
# Contest blog paling simple dan menarik
# akhirnya blog pulih semula
# 12 hari lagi
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
2 days more to go . sobs sobs :'(

Friday, May 20, 2011 | 8:15 PM

hye peeps !

i rasa sangat gelisah + sedih + nervous dup dap dup dap coz dah nak start my life as student back . daftar hari isnin depan . no more relax after this okay ? sebelum nie i dah pernah tulis entri macam nie . saja nak tulis menda yang sama . mak dah bising suroh i packing barang . dia cakap dia tak nak tolong . huhuu . terpaksa lah i buat sendiri . tak da semangat la . sebab tu i tak nak packing lagi .



hajat i yang nak keluar dengan my dear tak jugak tercapai . lama gila tunggu dia balik sini . rancang nak hangout segala . last bayang pun tak nampak . tak pa lahh . apa boleh buat . memang i agak terkilan lah . tengok dia hangout dengan member dia seronok ja kan . u dah lupa kat i kan ? okayyy fine . nak touching nie . sentappp doe . hua hua . melebih pulak . i anggap jela yang kita tak da jodoh . if u still anggap i nie kawan u , kalau ada probs , ada masalah kewangan ke jangan segan² cari i keyh ? i nie kan memang tempat orang meluahkan perasaan . tempat despate u oalls . opss sentapp lagi . hua hua . sori dear , i doesn't mean u at all . kawan² kita lahh . kawan kita ? ceitt puiihh .

for my dear , yang i selalu jugak panggil u dear , if u terbaca apa yang i tulis nie , sila lah terasa ya . err , part yang kt atas tu jangan amik hati pulak . dulu selalu la jugak u cal i . cerita² perihal hidup u kat sana . sekarang nie u senyap jeh . i nak bagi tau u ............

*baru perasan pic i amek nie suma itam putih*

hey dear , u jangan pulak nak kembang² pulak sebab i cakap i miss u okay ? hehe


for my sayang , if u terbaca nie , jangan pulak pikir i curang . i pernah cakap kan i nak jumpa my dear nie masa kita keluar dulu tu .

for u oals yang membaca , my dear nie adalah bestie i . dia nie lah kawan yang still ada dengan i . (walaupun u lama jugak tak contect i) .

tak lama lagi akan dapat kawan² baru . sesungguhnya i tersangat la kekok pada di awal perkenalan dengan orang² baru . kalau nak label i 'sombong' pun i tak kesah . sebab mereka belum betol² kenal dengan i lagi . so i tak kan amik hati . kmpp . tunggu nanti i datang . *paksa rela :')

0 Hashtag



← OLDER
NEWER →