Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# kesian ... muka tembok eh ??
# terima kasih follower
# bermulanya kesibukan
# entri pendek : dalam kesedihan aku melangkah pergi...
# Contest blog paling comel
# 2 days more to go . sobs sobs :'(
# tutorial bagi post footer menarik
# my first tutorial - shoutbox yang ada background
# malam yang sunyi :(
# blog review by maira queen
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
blog aku complicated ??

Sunday, June 5, 2011 | 5:06 PM

*klik untuk lebih jelas*

pertanyaan . pertanyaan buat anda semua . adakah blog aku nie complicated ? sebab ada orang cakap blog aku nie complicated . tu dia la . punya banyak dia komen punya nak bagi tau yang blog aku nie complicated . pape pun aku hargai komen jujur beliau . tima kasih yea . hehe . maaf saya nak komen terus je kat blog awak tapi blog awak tak boleh komen pulak .

sebenarnya aku kurang jelas dengan penyataan beliau . complicated dari segi mana tu ?   kalau betul blog nie complicated , aku akan usahakan bagi jadi se-simple mungkin . but not now lah . since aku dah jarang update and jenguk kat blog aku nie , mungkin tunggu lah hari yang aku tak busy yea . aku akan perbaiki mana yang kurang mana yang patot . or ada sapa yang nak bagi opinion lagi tentang blog nie ? just tell me keyh . i won't eat u ! ngehehe :D

*update : huwaaaaaa . nak nangesss . charger laptop terlupa nak bawak balikk . malanggg betulll . tunggu seminggu pulak la baru boleh bukak laptop . huhukk :'(

0 Hashtag



← OLDER
NEWER →