Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# Simple Header (ieza & amieyraa)
# Syukur dengan apa yang dapat :)
# Simple (!!!) GiveAway ~ by Jaja Sutera
# order by aida : super gemuk diary
# Contest : Edit Picture Paling Cantik
# Contest Blog Saya Superb Cun !
# Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize
# the next animated order DONE
# tutorial buat text shadow
# Nak Order Animated Header (transparent) ?
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
tercalon antara 3 header terbaik

Tuesday, July 17, 2012 | 12:12 AM


yay ! aku dapat award dari jia kreatifelt untuk segmen yg aku dah join sebelum ni . online petang tadi baru perasan . tak sangka header aku tercalon jugak antara 3 header terbaik . ingatkan dah xda chance . yela header aku simple jea kan . pape pon thanks pada sapa yg dah vote tu . and thanks jugak pada jia bersusah payah sediakan award tu . lain kali kasi la pulak piala ke hamper ke baru best . hehehe . gurau jea .


congrats pada alynn dan deqla . statistik undian header mereka lebih tinggi dari aku . aku yg ketiga tuu . header hampa memang terbaikk lah !




0 Hashtag



← OLDER
NEWER →