Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# Syukur dengan apa yang dapat :)
# Simple (!!!) GiveAway ~ by Jaja Sutera
# order by aida : super gemuk diary
# Contest : Edit Picture Paling Cantik
# Contest Blog Saya Superb Cun !
# Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize
# the next animated order DONE
# tutorial buat text shadow
# Nak Order Animated Header (transparent) ?
# Tutorial Buat Border Blog Untuk Blogskin
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
Simple Header (ieza & amieyraa)

Friday, July 13, 2012 | 9:41 PM


header dah siap edit . maaf lambat sikit . sebelum tu nak cakap sori kat ieza sebab terlepas pandang silap tulis ayat ' i got a magic in me ' tu .  sori tau . saya dah buat lain yang baru . rasanya dah ok kot . kalau nak suruh edit lain bagitau saya .




yg ni header untuk amieyraa . saja buat design lebih sebab mula² buat rasa macam tak confident dengan header 1st tu . awak suka yg mana ? terpulang pada awak nak buat pilihan .

sebarang tambahan atau nak buat bayaran boleh contact email saya baby_lurve@yahoo.com . nak komen sini terus pun tak pa .




1 Hashtag



← OLDER
NEWER →