Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# Contest : Edit Picture Paling Cantik
# Contest Blog Saya Superb Cun !
# Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize
# the next animated order DONE
# tutorial buat text shadow
# Nak Order Animated Header (transparent) ?
# Tutorial Buat Border Blog Untuk Blogskin
# Tempahan Animated Header yang Pertama
# Segmen Tambah Follower Blog
# #6 Wordless Wednesday : Dulu VS Sekarang
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
order by aida : super gemuk diary

Sunday, July 8, 2012 | 5:37 PM




ni order request dari aida ahmad  . header awak dah siap ! cepat je aku siapkan . cepat sebab request time hari minggu . tak banyak la halangan . memandangkan awak xbagi ukuran width dengan height, so saya main agak2 jea . saya guna 850x300 . tak tawu padan ke tak . ni sample header . klik besar utk bagi jelas . gamba nampak bertindih sebab saiz kecilkan . suka tak ? kalau suka boleh buat bayaran untuk tuntut header . nanti saya akan bagi link header asal di cbox awak . ok siapa lagi nak tempah ? next order please ? HERE

3 Hashtag



← OLDER
NEWER →