Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# tutorial buat text shadow
# Nak Order Animated Header (transparent) ?
# Tutorial Buat Border Blog Untuk Blogskin
# Tempahan Animated Header yang Pertama
# Segmen Tambah Follower Blog
# #6 Wordless Wednesday : Dulu VS Sekarang
# Segmen : Follower Pilihan Niera
# Segmen dari Jiakreatifelt : Header dulu hingga kin...
# Blog Review By Syakirah Rusli
# Animated header dah menjadi ?
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
the next animated order DONE

Friday, July 6, 2012 | 8:41 PM

Salam . nak inform pada roziah & ieza . header dah siap . maaf atas kelewatan menyiapkan header ni . bukan apa . lambat sebab nak mencari idea . huhu . sori kalau tak menepati cita rasa . kat bawah ni aku sertakan sample header . hanya SAMPLE tau . jangan ambil yg ni . memang nampak macam bertindih sebab saiz header di kecilkan . tapi sebenarnya ok jea . kalau dah berpuas hati boleh buat bayaran dengan segera .


klik untuk lihat lebih jelas .

normal header - rm10
(roziah)

simple header - rm5
(ieza)

kalau ada sesiapa yg berminat untuk order klik SINI . order masih lagi dibuka :)

2 Hashtag



← OLDER
NEWER →