Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# Tutorial Buat Border Blog Untuk Blogskin
# Tempahan Animated Header yang Pertama
# Segmen Tambah Follower Blog
# #6 Wordless Wednesday : Dulu VS Sekarang
# Segmen : Follower Pilihan Niera
# Segmen dari Jiakreatifelt : Header dulu hingga kin...
# Blog Review By Syakirah Rusli
# Animated header dah menjadi ?
# #5 Wordless Wednesday
# Ajal Tak Mengenal Waktu :'(
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
Nak Order Animated Header (transparent) ?

Monday, July 2, 2012 | 8:00 AM



Announcement ! Sila baca dengan teliti .

Sesiapa yg berminat nak buat tempahan or nak order animated header (transparent) ? ORDER DIBUKA ! boleh pm aku dengan segera . tak pun komen sini terus . aku bukan la pakar animasi . sekadar membuat animasi yg simple sahaja mengikut idea yg terlintas . aku tidak menggunakan software adobe flash atau software canggih yg sewaktu dengannya . so jangan pula merungut bila header yg terhasil tak sehebat yg awak harapkan .

Harga header : 
Simple Header - RM5
Normal Header - RM10


contoh simple header :




contoh normal header :



bayaran hanya dibuat secara topup . aku ambil topup DIGI, MAXIS & CELCOM . ( ikut suka hati nak topup yg mana tapi kalau terdesak aku akan tentukan sendiri ) . tolong topup melalui kad . RELOAD TAK TERIMA . sebab aku malas nak publish no phone . 

Tolong tulis order form macam ni


tekan CTRL + C untuk COPY

Nama :

URL Blog :

Jenis Header : (simple OR normal)

Describe Header : (ayat pada header, warna, kalau ada gambar sertakan sekali. xda pun tak apa. aku akan cari gambar yg bersesuaian)

Width & height header : (width-?) (height-?)

Boleh topup yg mana : (maxis OR celcom OR digi)

tempoh header siap bergantung pada order . kalau ramai yg order so lambat la sikit . tapi aku akan try secepat mungkin . aku akan bagi hampa tengok dulu headernya tapi aku letak watermark . kalau dah puas hati , boleh la bayar . topup dulu baru aku bagi header yg asal . JELAS ?



7 Hashtag



← OLDER
NEWER →