Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# Blog Review By Syakirah Rusli
# Animated header dah menjadi ?
# #5 Wordless Wednesday
# Ajal Tak Mengenal Waktu :'(
# #4 Wordless Wednesday
# Segmen : TeamFollowBack by Amercorner
# Waa Seminggu 100 Follower ?
# Followers Oh Followers . Mai La Follow Saya
# Segmen : Jom Tingkatkan Follower Anda Dengan Menda...
# Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
Segmen dari Jiakreatifelt : Header dulu hingga kini

Wednesday, June 20, 2012 | 3:47 AM


Salam . selamat malam . eh bukan malam tapi awal pagi . aku nak share sikit header² yang dulu . nak join  . hihi tapi malu la . besa laa zaman dulu baru blogging tak reti nak buat header . lets cekidaut !


ni adalah first header aku . just letak gamba jeh . haha


lepas tu tukar gambar ni pulak . hehe


letak pulak gambar sendiri


dah maju sikit . dah ada tulisan & url blog kat gambar . 
buat header ni masa zaman tengah hangat bercinta . hehe


buat header gambaq syok sendiri lagi


dah up sikit . baru ada nampak rupa macam header dari sebelum² ni .
tapi ni bukan header transparent



aku rasa ni la header paling besaQ penah aku buat . 
bukak ja blog , nampak header penuh satu page .
ni header transparent aku yg pertama !

buat header guna dari image and doodle yg di search kat google


first time pakai header yg bukan edit sendiri .
header ni dapat sebab ada menang contest kot . 
pakai kejap jeh sebab tak selesa bila guna header yg orang lain edit



header kite dengan buah hati . paling suka dengan header ni .
agak lama jugak guna header ni . sebab dapat tengok muka dia tiap² hari ! ;p


sebenarnya ada tulisan 'heart' tapi tak nampak .
sebab aku letak tulisan tu warna putih .





ni header yg ada link hover . 
bila mouse letak kat header akan keluar some words .

aku suka header ni . nampak simple tapi comel . erk comel ke ?
sebenarnya header ni nampak kat atas kat bahagian myspace tu je .
tapi bila letak mouse, roket kuceng tu akan naik ke atas n nampakkan keseluruhan header .
bole bayangkan tak ? haa sebab tu kite syok dok main header ni . hihii

header yg agak baru dan dah tukar brapa hari yg lepas .
header yg paling simple antara header² yg penah buat sebelum ni .
ayat tu di ambil dari lagu bigbang .


lastly yg ni the latest header . first time buat animated header .
sangat suka dengan header baru ni .
ayat tu inspirasi dari lagu bigbang jugak .

okay dah selesai tayangan . nak tag to sapa yg lalu lalang kt sini . masih belum terlambat kalau nak join . tekan kat bawah ni tau 


Labels:


7 Hashtag



← OLDER
NEWER →