Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# Segmen Tambah Follower Blog
# #6 Wordless Wednesday : Dulu VS Sekarang
# Segmen : Follower Pilihan Niera
# Segmen dari Jiakreatifelt : Header dulu hingga kin...
# Blog Review By Syakirah Rusli
# Animated header dah menjadi ?
# #5 Wordless Wednesday
# Ajal Tak Mengenal Waktu :'(
# #4 Wordless Wednesday
# Segmen : TeamFollowBack by Amercorner
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
Tempahan Animated Header yang Pertama

Wednesday, June 27, 2012 | 10:01 PM

Salam . aku update entri ni khas buat adek amieza iaitu tuan blog kepunyaan GEGULEW KAPAS . opss jangan tersedak pulak . hehe . tempahan header adek dah siap . sis buat simple jeh . hope adek suka la . huhuu . tapi yg ni ada watermark . sekadar nak tunjuk dulu design yg sis buat ni kat adek . adek bayar dulu lepas tu sis bagi headernya . ok syg ? apa2 yg tak puas hati or terkurang ke boleh komen kt sini .


nak tengok lagi jelas KLIK

oh lupa nak cakap . blog aku telah terpilih untuk segmen Follower Pilihan Niera .
dapat tittle blog yg kretip . kretip ke nob ? hehee .

and lagi satu header aku telah terpilih dalam segmen dari Jia Kreatifelt Header Dulu Hingga Kini Terbaik .
baru tercalon je . mintak tolong undikan header aku eh ? macam mana nak undi ? klik kat link tu untuk maklumat lanjut . ok sekian :)

4 Hashtag



← OLDER
NEWER →