Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# yay !! aku menang contest
# 100 followers
# blog aku complicated ??
# kesian ... muka tembok eh ??
# terima kasih follower
# bermulanya kesibukan
# entri pendek : dalam kesedihan aku melangkah pergi...
# Contest blog paling comel
# 2 days more to go . sobs sobs :'(
# tutorial bagi post footer menarik
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
perkara yang mesti aku buat setiap hari

Tuesday, June 21, 2011 | 8:21 PM

salam semua . sebelum tu pape aku nak wish dulu SELAMAT HARI BAPA buat my daddy tercinta . ceewah . hoii sedar sikit . bila masa kau panggil ' daddy ' ha? selalunya kan anak orang kaye² jea yang panggil daddy nie . betol tak betol tak? kite yang biase² nie panggil ayah or abah jea . kan kan kan ? aku ada hantarkan MMS kat ayah aku untuk wish kat die . rasa klakar pulak bila baca ayat die reply ' i luv u 2..tq 2 u 2.. ' tak penah² ayah aku wat ayat romentik cenggini . nanti mak aku bace mesti die jelez . haha

okay sekarang aku nak share menda yang mesti aku wat dalam setiap hari . kalu aku tak wat tu ada la sumthing yang tak kena dengan aku .

 bukak fesbuk walaupun dah jemu & bosan sebab tada apa yang menarik utk tengok . tapi still nak bukak jugak
 bukak belog walaupun aku x update tiap2 hari . tengok follower dah brapa ramai . bukak shoutbox pulak . tengok sapa yang komen . secara tak langsung aku dah ter-blog walking kat belog orang lain .
 lepas jea habis kuliah or kelas , aku mesti check fon aku . tengok ada mesej dari dia tak . kalau tada aku akan hantar mesej . kalau time aku malas nak tulis mesej , aku akan cal dia terus jea .
 peluk teddy bear bila nak tidur . lepas tu tarik selimut .
 tengok cermin ! ini tersangat2 la penting . nak tengok berapa bijik jerawat naik hari nie. haha
 suka menggaru kepala walaupun tak gatal . i xda kutu ok ?

solat , makan , mandi , tidur tu tak termasuk la dalam list . yang tu dah memang wajib lah yea . setakat tu saja . nak sambung wat keja . jumpa lagi . babai .

2 Hashtag



← OLDER
NEWER →