Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# my fear is over !
# alasan kenapa aku lama tak hupdate?
# the yesterday
# raya aku yang tak best
# contest gambar desktop paling cun !
# Contest Header Saya Comel
# 3# Wordless Wednesday
# tutorial float status
# tutorial buat follow float button (macam saya)
# cuti raya & persiapan hari raya
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
menang contest gambar desktop paling cun ?

Tuesday, October 11, 2011 | 1:23 PM



alhamdulillah . aku berjaya jugak mendapat tempat ke-3 dalam contest nie . aku join sekadar suka2 jea . tak sangka boleh menang . hadiahnya dapat edit full blog by afyq cruz . blog aku nie selalunya aku yg edit sendiri . sebab aku tau apa yg aku nak apa yg aku suka . xpernah lagi la ada org tlg editkan blog nie . but pape pun tengs pihak pengajur contest adek tyra . ermm sebenarnya teringin nak dapat hadiah rantai owl tu . tgk mcm kiut jea . tapi dah bukan rezeki aku . huhu . btw congrats to the winner . ternyata gambar dekstop dorg lagi cunn dari aku . hehe .

lets check it out yourself who's the winner ----> HERE

0 Hashtag



← OLDER
NEWER →