Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# 3# Wordless Wednesday
# tutorial float status
# tutorial buat follow float button (macam saya)
# cuti raya & persiapan hari raya
# Kenapa lelaki menangis dalam percintaan?
# tutorial cara kembali ke chatbox fb lama
# kes kecurian, pukau & histeria
# mesej berbaur lucah
# Qistina 1st give away
# 2# Wordless Wednesday
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
Contest Header Saya Comel

Thursday, August 25, 2011 | 3:19 PM

sekadar mencuba nasib dan mengisi masa terluang yg ada nie . sapa nak join boleh join sebelum tarikh tutup 27 nie . ada masa lagi

tekan banner


Syarat²nya

 Letak juga header blog korang yang kreatif dan cantik tu dalam entri tersebut. Size bebas.
 Letak tajuk entri korang : Contest : Header saya comel
 Ajak la sesapa kengkawan blogger korang kalo diorang nak join. dan link kan ke blog ni.
 Hantar link entri korang kat dalam comment entri ni sebelum 12.00 a.m 27 august 2011
 Follow blog ni syapik bagi memudahkan penyertaan di semak .
 3 Pemenang akan dipilih, tempat pertama ,kedua dan ketiga.
 korang just letak je hasil header yg korang buat tu dan tempek kat entry taw.kalau nak letak header blog asal pon boleh ! *kalau dah malas nak edit la ,syapik tak kesah ! asalkan ade .
 30 org peserta jugak akan dipilih oleh syapik sendiri untuk di senaraikan kat bloglist syapik . itu bg yang tak berpeluang menang la..maksudnya saguhati la ni.

ini header saya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
macam header kt atas jea pun


itew punyew tark shomel pown . itew punyew biasew² jew lhaa . uhuhuk ^_^  <---- tmbah smiley

p/s : puiii . ayat bajet comel . menyampah siot dgn orang yang suka tulis ayat camnie . rasa cam nak bagi penampar laju² kat dia . sapa yang guna bahasa camnie kt blog tolong la hentikan . euwwww rasa geliii geleman tau dak aku nak baca . sorryyy

0 Hashtag



← OLDER
NEWER →