Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# kes kecurian, pukau & histeria
# mesej berbaur lucah
# Qistina 1st give away
# 2# Wordless Wednesday
# the new header . love or not ?
# the things i love ....
# Wordless Wednesday #1
# update pukul 3 pagi
# contest blog saya comel
# a bit change
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
tutorial cara kembali ke chatbox fb lama

Friday, August 5, 2011 | 12:25 AM

aku taw mesti ramai yang merungut sejak fb tukar chatbox baru kan? chatbox baru tu memang menyusahkan sebab xda scroll kt tepi tu . nama yang kuar online tu ciput jea . so kita xleh nak tengok sepenuhnya kawan2 kita yang sedang online . ok sekarang xyah nak runsing2 lagi . anda akan dapat kembali chatbox lama anda . sila lah senyum selebar-lebarnya :))

firstly pergi kt link SINI . macam kt gambar bawah yea



tekan button like


then akan kuar macam nie . nak tekan share boleh . 
xnak tekan pun xpa . boleh skip step 2 tu . xda effect pape pun .


akan keluar link nie . so pilih la jenis browser yang anda selalu guna .
dia akan automatik download sendiri .


tengok la hasilnyaa . kalau x menjadi , 
try la refresh balik page tu . lepas tu mesti ok punya 


suka tak ? suka tak ?

happy chatting with your old chatbox people ! :)

Labels:


1 Hashtag



← OLDER
NEWER →