Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# tutorial cara kembali ke chatbox fb lama
# kes kecurian, pukau & histeria
# mesej berbaur lucah
# Qistina 1st give away
# 2# Wordless Wednesday
# the new header . love or not ?
# the things i love ....
# Wordless Wednesday #1
# update pukul 3 pagi
# contest blog saya comel
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
Kenapa lelaki menangis dalam percintaan?

Friday, August 5, 2011 | 2:28 PM

Korang pernah tengok lelaki menangis? susah kan . air mata lelaki nie terlalu 'mahal' bagi mereka . lagipun x cool la kalau laki nangis . ego pun ada jugak . tapi x bermakna lelaki langsung x boleh nangis . lelaki pun ada perasaan jugak . lelaki akan jadi sensitif bila dalam percintaan . korang tengok la walau se-rock or se-sempoi mana sekali pun lelaki tu , hati dia tetap akan terusik bila perempuaan yang dia sayang tu buat sesuatu yang menyinggung perasaannya . even benda tu benda yang simple bagi kita . n kita x expect pun benda tu boleh buat dia kecik ati . sampai dia merajuk² . aku cakap nie berdasarkan pengalaman . hehe


Antara sebab² yang boleh buat lelaki nangis :

 Si lelaki dianggap tidak wujud oleh wanita kesayangannya.
 Si lelaki melihat wanita kesayangannya bermesraan, curang, berpelukan
        dengan lelaki lain.
Si lelaki tidak dapat membahagiakan wanita yang di sayangi.
 Si lelaki mendapat tahu si wanita kesayangannya berpura-pura mencintai dia.
Wanita yang disayanginya tidak mencintainyanya secara ikhlas dan
        sepenuh hati, tetapi sekadar menggunakannya.
 Si lelaki tidak dapat membantu wanita kesayangannya apabila wanita tersebut
        benar-benar mahukan pertolongan.
 Si lelaki berasa dipergunakan oleh wanita kesayangannya.
 Si lelaki melihat wanita kesayangannya sakit, bersedih dan menangis.
Si lelaki merasakan wanita kesayangannya bukan miliknya tetapi untuk lelaki
        yang lebih baik sempurna darinya.
 Si lelaki ditinggalkan oleh wanita yang dicintainya.


so hargailah mereka sebelum anda kehilangan mereka .
sumber dari b321


p/s : kenapa aku rasa point tu mcm kena kt aku jea . bie... teruk sgt ke i nie ? :(

1 Hashtag



← OLDER
NEWER →