Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# raya aku yang tak best
# contest gambar desktop paling cun !
# Contest Header Saya Comel
# 3# Wordless Wednesday
# tutorial float status
# tutorial buat follow float button (macam saya)
# cuti raya & persiapan hari raya
# Kenapa lelaki menangis dalam percintaan?
# tutorial cara kembali ke chatbox fb lama
# kes kecurian, pukau & histeria
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
the yesterday

Sunday, September 18, 2011 | 9:39 AM

slalu kita dah familar dgn ayat nie 'dah lama xupdate' 'blog dah bersawang berhabuk' segala macam la . aku yg baca nie pun naik cemuih -_-" . tau dak cemuih tu pa dia ?  cemuih tu bosan la . so aku nak tukar ayat lah . dah lama aku menyepi tanpa kata kat entri nie . huhu . aku tau bukan ada yg baca entri nie pun . suka hati awak lah nak baca ke tak kan . tak paksa .

aku nak tayang gambar terbaru aku . haha . bajet cam famous lak . ok tengok jela . nie gambar kuar qbay semalam dgn bff aku , si comel montel nie cik kacang . rindu wow lama xjumpa dia .








hari nie dah nak balik matrik . akan bermula lah kembali kesibukan & kekusutan yang terlampau . bye bye .

0 Hashtag



← OLDER
NEWER →