Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# a short hi . i'll be back
# kau bukan lagi yg pertama
# update tahun baru 2012
# a goodbye
# Review movie : OMBAK RINDU betul ke cerita sedih??...
# Kadang2 menipu itu perlu untuk jaga hati
# Freebies beauty girl (part 2)
# Contest Blog Superawesome by Sha
# freebies beauty girl (part 1)
# Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
im back home !

Friday, April 27, 2012 | 12:49 PM



assalamualaikum & hai peeps


lega alhamdulillah exam dah habis . matrik pun dah habis . hilang segala stress selama dua tahun aku dok sana . whee . i can happily blogging now :) ! suka suka . rindu gilaa . banyak benda dah plan apa nak buat sepanjang cuti 5 bulan ni .

 tengok running man bagi habis
 tengok drama & movie yg best2 yg dah terlepas sebelum ni
 mengedit blog sampai puas hati
 nak blog walking sejauh mungkin
 target follower yg ramai
 baca semua novel yg ada 1 rak buku
 blajar drive balik
 blajar masak
 kalau boleh nak kerja
 luangkan masa dengan bestie
 pegi melawat maktab
 jadi baby sitter sementara kat rumah

ermm apa lagi erk ? tak habis pikir lagi . sekarang ni dalam proses nak mengedit blog . masih mencari idea . mesti dah bosan kan tengok blog yg kusam ni . oh okay nak mention ni . aku dah letak chat box baru ! sila tinggalkan komen anda . sapa jadi orang pertama aku nak kasi hadiah . cepat cepat . haha *kidding* :p

0 Hashtag



← OLDER
NEWER →