Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# Freebies beauty girl (part 2)
# Contest Blog Superawesome by Sha
# freebies beauty girl (part 1)
# Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah
# bulan baru . skin lagi baru
# kena chicken pox??
# dugaan hidup :(
# Contest Paling Awesome
# OHSEEM Giveaway by Ain , Faqihah , Scha
# tutorial disable dragging images
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
Kadang2 menipu itu perlu untuk jaga hati

Sunday, December 4, 2011 | 4:46 AM


dah xda keja sgt ke aku nie nk mengarang entri pagi2 buta ? now jam bilik aku dah pukul 3.30 pagi . sebenarnya aku xtido pon lagi . biasalah projek tgh mlm bwh selimut . ehemm . \ hoi hoi bkn 'projek' yg itu lahh ! / haremmmm ! tgh panas hati neh . biasalahh mslh dlm kelambu xyah nak crita sgt la kan .

kenapa aku cakap menipu tu perlu utk jaga hati ? sebab aku sakit hati lah if someone cakap terlalu jujur sampai xreti nak jaga hati . aku xkata lah menipu tu elok . n aku xkata jugak buat jujur tu salah . tapi nak menipu n jujur pun biarlah kena pada tempatnya .

contoh menipu yg bertempat

boy : awak jom kita break
girl : break ? tapi kenapa ?
boy : sebab sy dah x syg awak . tolong lupakan saya .
girl : sampai hati awak...........
boy : awak ... maafkan saya ......
girl : mula menangis ...................................
boy : awak nanti dulu . awak jangan marah saya eh
girl : kenapa pulak ?
boy : APRIL FOLL !!!! kakakaa
girl : damn u ! papp ! nahh dapat penampar free

contoh terlampau jujur tak bertempat


update status : tadi baru lepas berak . teran taik xmau keluar . kena sembelit . makan milo 3 in 1 byk sgt kot . eeiii bencinyerrr :(

update status : yay ! aku dah xda dara . cool tak ? hee :))

mengarut jea contoh aku bagi nie . mgkin xda kena mengena . sori yeaa . dah yg nie yg terlintas dalam pala otak buat masa sekarang . xdpt berfikir dgn waras . okay time to sleep . bye bye !

0 Hashtag



← OLDER
NEWER →