Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# kau bukan lagi yg pertama
# update tahun baru 2012
# a goodbye
# Review movie : OMBAK RINDU betul ke cerita sedih??...
# Kadang2 menipu itu perlu untuk jaga hati
# Freebies beauty girl (part 2)
# Contest Blog Superawesome by Sha
# freebies beauty girl (part 1)
# Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah
# bulan baru . skin lagi baru
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
a short hi . i'll be back

Wednesday, April 11, 2012 | 11:48 PM



assalamualaikum & hi guys . aku tau dah berabad lamanya aku dah biarkan blog aku ni sepi tanpa bertaip . haha . terharu jugak la bila tengok bilangan follower bertambah sikit . tengs yarh :') . tak banyak yg aku nak taip ni . sebab aku tengah sibuk prepair utk final exam minggu depan . aku dah banyak sangat ketinggalan dlm dunia blogging ni . dah lama sangat tinggal kan . tapi yg shoutmix dah tutup tu aku tau la . nak boh chatbox yg baru pn xsempat . nanti la aku habiskan sisa2 hidup aku kat matrik ni . aku akan start blogging balik . wuu seriously rindu gilaa . banyak sangat nak cerita . banyak sangat nak luah kat sini . banyak sangat benda yang berlaku lately . nanti aku update lain . okay peeps jumpa lagi :)

0 Hashtag



← OLDER
NEWER →