Fly High !


Photos and videos

Tweet to FiezaSya

Who follow me

Tweets Trend

# lantak kaw lah !
# pencuri peniru . awas kamu !!
# new year
# bosan
# kecoh !
# rindu dia
# done!
# Masih Suami Isterikah Di Alam Akhirat?
# Doa Untuk Kekasih
# Ciri-ciri Orang Yang Mencintai Kamu
© 2014 By Fiezasya . Inspired by Twitter
All right reserved . All contents in this blog are owned by me . Respect the owner or you just leave. Contact me Email Facebook Twitter
my special day

Tuesday, January 11, 2011 | 7:10 PM




7 JANUARI 2011

mood :  




yay~! its my birthday .
my 19th birtday !
tengs to all my family and friends yang wish .

nak tawu sapa yang jadi orang pertama wish ?

ahaks ! jeng jeng jengg ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
mestilah dia papa ku sayang .
sebelum pukul 12 lagi dia dah wish .

ermm !
tapi  semalam ada krisis sikit .
hek hek . im so sori darlingg .
maafku pinta . huhu -_-

meh sini nak kasi tulis list sikit nama-nama orang yang meng-wish birthday kt aku menerusi fb , text & muka ke muka ( face to face lahh ) . pada nama² sapa yang tak tercalon tu , jangan give up ek ? boleh cuba lagi TOP 20 tahun depan . hek hek . kachingg =P






  1. MUHAMMAD AMIR FARHAN
  2. ALIANA AQILAH
  3. NAZATUL SHAHIRAH
  4. AIDA NORSYAHAFIZA
  5. SITI ZUBAIDAH
  6. EZZAH HAZWANI
  7. FATIN NADIAH
  8. RAMLEE 
  9. MOHD HILMI
  10. QU NINA
  11. NUR AFIQAH
  12. FATIN SYAKIRIN
  13. FATIN FARHANA
  14. NURUL FARHANA AFIQAH
  15. FADZLI
  16. NURUL HAFIZA
  17. HANIS EZZATUL FARAHAH
  18. CLARIE ANN MALAR
  19. MOHD AZRI
  20. IZZATI ZAFIRAH





    *p/s : actually aku dah tulis lama dah menda nie . 
    just tak sempat nak publish jeh . hoho




    1 Hashtag



    ← OLDER
    NEWER →